Tanda éléktronik anu kualifikasi


Wewengkon aplikasi tina teken éléktronik parantos janten bisnis sapopoé di sakumna dunya.

Internét pentingna ngajantenkeun pasangan sareng kontraktor,

sareng tandatangan éléktronik ngamungkinkeun anjeun pikeun ngabéréskeun tugas sareng proyék penting tanpa ninggalkeun kantor.

Ieu mangrupikeun kabuktosan pikeun ningkatkeun operasi perusahaan

FAQ

Wartos luhur ngeunaan sertipikat

daptar harga

Parios sabaraha biaya kitét éléktronik

OFERTA

Pariksa panawaran kami pikeun tanda tangan éléktronik

Solusi kami

SUKAN DITUTUP ku AS NENGGALKEUN SEMUA FUNGSIJUKIS DESA PENTAKSIP:
  1. Signing sadaya dokumén kalayan pangaruh hukum anu henteu diangken
  2. 120 perangko waktos anu berkualitas (sami sareng hiji tanggal anu notaris)
  3. Kamungkinan nempatkeun tanda tangan internal dina dokumén PDF kalayan simbol grafik
  4. Pamariksaan otomatis validitas tandatangan dina dokumén PDF (tanpa kedah masang parangkat lunak tambahan)
  5. Pangakuan otomatis tanda tangan Certum sakumaha dipercaya dina parangkat lunak Adobe Acrobat
  6. Sertipikasi anu kualifikasi: - pikeun kiriman lambaran kasaimbangan kana Pendirian Pangadilan Nasional dina prosedur S24
  7. Sertipikasi anu kualifikasi: - pikeun pendaptaran di bursa listrik
  8. Sertipikasi anu kualifikasi: - pikeun kiriman Dokumén ngayakeun Éropa tunggal (ESPD, ESPD)
  9. Sertipikasi anu kualifikasi: - pikeun ngirim e-deklarasi atanapi JPK dikirim ka Kantor Pajak
  10. Sertipikasi kualifikasi: - operasi sesuai sareng sadaya jasa utama dina pasar,
  11. Format anu dirojong XAdES, CAdES, PADES
  12. Jenis tandatangan anu didukung: éksternal, internal, countersignature, paralel
  13. Tanda tangan pikeun file binér (PDF, doc, gif, JPG, tiff, jsb) sareng file XML

Usul kami

Anu diperyogikeun ngaluarkeun sertipikat anyar anu énggal nyaéta:

1/ Starter kit - dipikabutuh pikeun nyimpen sertipikat sareng ngadaptarkeun dokumén (biaya sakali-waktos) tambah hiji hal

2/ Aktip tina sertipikat anu cocog - persiapan dokumen sertifikasi, konfirmasi idéntitas sareng nampi sertipikat (biaya sakali-waktos), kamungkinan pilihan:

  - Sertipikasi Sarat 1 taun
  - Sertipikasi Sarat 2 taun
  - Sertipikasi Sarat 3 taun

Pilihan tambahan:

1/ Pamasangan sareng konfigurasi sertipikat (pilihan anu disarankeun) - pamasangan banjir lengkep sareng konfigurasi sertipikat anu dikaluarkeun, nyimpen sertipikat dina kartu, latihan dina ngagunakeun sertipikat, dukungan téknis salami periode validitas sertipikat - pilihan mayar

2/ Kinerja kontrak di enggon klien - nandatanganan perjanjian sertifikasi di tempat klien - pilihan mayar

3/ Palayanan penting prosés sertifikasi di mancanagara - pilihan mayar

4/ Latihan dina ngagunakeun sertipikat (gratis nalika meser instalasi)

5/ Bantuan dina ngadaptarkeun dokumén (eKRS, CRBR, S24 Portal, Administrasi, Usaha, Tender Umum sareng anu sanésna) - pilihan tambahan anu mayar 

Kami bakal nginpokeun ka anjeun ngeunaan kadaluwarsa sertipikat anu sarat 60, 30, 14 sareng 7 dinten saacanna tamat.

Salila prosés pembaharuan kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun:

 - pembaharuan tanpa bukti idéntitas (anjeun tiasa ngalakukeun prosés ieu gancang online tanpa ninggalkeun bumi anjeun atanapi damel)
 - pembaharuan dina bentuk kode éléktronik
 - ngarobih periode validitas sertipikat (pikeun 1 taun, 2 taun atanapi 3 taun)
 - ngarobah kartu kriptografik fisik ka bijil Mobile (tanpa kartu fisik - log dumasar kana token dina aplikasi)

Catetan!

Dina subyek sertifikasi, urang hasil ngalaksanakeun prosés sertifikasi di Polandia sareng di langkung ti 100 nagara di sakumna dunya. Kami ngahususkeun kana jasa sertifikasi pikeun perusahaan global kalayan tekenan khusus kana struktur anu disebarkeun.

Pangrojong téknis kami terus dianggo dina sistem 24/7 (24 jam sadinten, 7 dinten saminggu)

Kinerja kontrak (di daérah Républik Polandia): Penandatanganan fisik kontrak dilakukeun saatos kontak pribadi hiji waktos inspektur PPT salami 2-5 menit di tempat anu kapilih (tempat cicing, korsi perusahaan atanapi anu sanés). Lokasi - mana waé di daérah Républik Polandia. Perjanjian ditandatanganan di terminal khusus Paperless sareng dugi ka kiriman éléktronik tanda tangan ka 1 sareng nampilkeun kartu idéntitas atanapi paspor anu dituduhkeun dina aplikasi. Inspektur PPT leres-leres disusun pikeun COVID-19 sareng diamankeun.

Édisi bijil: sertipikat dikaluarkeun dina 30 menit saatos nandatanganan kontrak dina tablet, upami kontrakna ditandatanganan tabuh 15.00 sonten Sareng nalika kontrak ditandatanganan saatos jam 15.00:XNUMX siang dina dinten damel (atanapi dina akhir minggu), sertipikat dikaluarkeun dina dinten damel salajengna énjing-énjing.

Kauntungan nganggo tandatangan éléktronik
Usaha
téknologi
Hukum
Konci
Usaha
téknologi
Hukum
Konci
100%kapuasan100%kapuasan100%kapastian100%kamampuhan
  • Anjeun nampi jasa anu unik (e-signature jauh munggaran di pasar),
    anu dianggo dina alat mobile
    tur hatur nuhun kana kaunggulanana bakal ngabantosan anjeun
    mangtaun kauntungan tina kompetisi.
    Alatna nyusul standar CSC
    (Konsorsium Tandatangan Awan)
    sareng platform AdobeSign sareng Microsoft
    (tandatangan pikeun dokumén Kantor).
    EasySign kompatibel sareng
    Peraturan Parlemén Éropa sareng
    Déwan EU Nomer 910/2014 tanggal 23 Juli 2014 (eIDAS).
    Dokumen ngadaptarkeun alat-alat nganggo alat
    mobile atanapi klasik dina PC ieu
  • Anjeun ningkatkeun atanapi ngaoptimalkeun prosés bisnis ayeuna di perusahaan anjeun
    hatur nuhun dimana anjeun ningkatkeun produktivitas karyawan sareng prosés na
    Palayananna tiasa dianggo sareng:
    smartphone, tablet
    sareng sacara klasik ngagunakeun: PC, laptop.
    E-tandatangan dilakukeun nganggo EasySign
    gaduh pangaruh sah anu sami salaku tandatangan tulisan leungeun.
    Kacindekan kontrak hukum sipil.
    Pesenan ngalebetkeun, pesenan, invoice
    sareng dokumén kauangan sanés.
  • Ngahasilkeun waktos sareng ngirangan perbelanjaan di perusahaan anjeun
    Solusi ieu henteu merlukeun sambungan fisik pamaca
    sareng kartu kanggo PC atanapi alat mobile.
    Ngan sababaraha klik dina smartphone Anjeun
    pikeun ngadaptarkeun sagala e-dokumen
    Pangakuan otomatis validitas dokumén
    PDF dina Adobe Acrobat Reader DC
  • Kami salawasna di pelupusan -
    dukungan substantif
    ahli
    EasySign tiasa gampang dihijikeun
    kalayan platform pertukaran e-dokumen
    atanapi sistem perbankan éléktronik
    EasySign salaku tandatangan éléktronik anu mumpuni
    diakuan sapanjang Uni Éropa.
    Gotong royong sareng aplikasi anu sanésna di pasar

Ieu di handap aya cadangan usul pikeun tanda éléktronik:

* Harga set teu kalebet harga aktivasina sertipikat sareng instalasi

DIRI KOMPUTER

Masang supir pamaca pikeun kartu kriptografi