Nënshkrimi elektronik i kualifikuar


Fusha e aplikimit të nënshkrimit elektronik është tashmë një biznes çdo ditë në të gjithë botën.

Duhen vetëm disa hapa.

Lini një takim dhe mësoni se si të merrni një certifikatë pa lënë shtëpinë ose punën tuaj, pa një noter publik plotësisht online, gjithçka që duhet të bëni është klikoni i

Lini një takim

FAQ

Lajmet kryesore në lidhje me certifikatat

Lista e Çmimeve

Kontrolloni se sa kushton kompleti i nënshkrimit elektronik

OFERTA

Kontrolloni ofertën tonë për nënshkrime elektronike

Zgjidhjet tona

ZGJIDHJA E PROPOZUAR NGA SHQIPTAR PTARMBAN T ALL GJITHA FUNKSIONIMET E MUND T SIGNATURAVE ELEKTRONIKE:
 1. Nënshkrimi i të gjitha dokumenteve me efekt juridik të mos-hedhjes poshtë
 2. 120 pulla kohore të kualifikuara (ekuivalente me një datë të caktuar të noterit)
 3. Mundësia e vendosjes së një nënshkrimi të brendshëm në dokumentet PDF me një simbol grafik
 4. Kontrollimi automatik i vlefshmërisë së nënshkrimit në dokumentet PDF (pa nevojë të instaloni softuer shtesë)
 5. Njohja automatike e nënshkrimit Certum ashtu siç besohet në programin Adobe Acrobat
 6. Certifikatë e kualifikuar: - për paraqitjen e bilancit në Regjistrin e Gjykatës Kombëtare, sipas procedurës S24
 7. Certifikatë e kualifikuar: - për regjistrim në shkëmbimin e energjisë
 8. Certifikatë e kualifikuar: - për paraqitjen e një dokumenti të vetëm evropian të prokurimit (ESPD, ESPD)
 9. Certifikatë e kualifikuar: - për dërgimin e deklaratave elektronike ose JPK të dërguara në Zyrën e Taksave
 10. Certifikatë e kualifikuar: - që vepron në përputhje me të gjitha shërbimet kryesore në treg,
 11. Formatet e mbështetura XAdES, CADES, PADES
 12. Llojet e nënshkrimit të mbështetur: të jashtëm, të brendshëm, pikëpamje, paralele
 13. Mbështetje për nënshkrimin për skedarët binar (PDF, dok, gif, JPG, tiff, etj) dhe skedarët XML

Propozimi ynë

Të nevojshme për lëshimin e një çertifikate plotësisht funksionale, të reja janë:

1/ Kompleti fillestar - e domosdoshme për ruajtjen e certifikatës dhe dokumenteve të nënshkrimit (tarifë një herë) plus një rast

2/ Aktivizimi i një certifikate të kualifikuar - përgatitja e dokumenteve të certifikimit, konfirmimi i identitetit dhe lëshimi i një certifikate (tarifa një herë), opsioni i mundshëm:

  - Certifikatë e Kualifikuar për 1 vit
  - Certifikatë e Kualifikuar për 2 vjet
  - Certifikatë e Kualifikuar për 3 vjet

3/ Rinovim certifikate me sherbim asistence rinovimi

Opsione shtesë:

1/ Instalimi dhe konfigurimi i certifikatës (opsion i rekomanduar) - instalimi i plotë i përmbytur dhe konfigurimi i certifikatës së lëshuar, ruajtja e certifikatës në kartë, trajnimi në përdorimin e certifikatës, mbështetja teknike gjatë periudhës së vlefshmërisë së certifikatës - opsion i paguar

2/ Kryerja e kontratës në ambientet e klientit - nënshkrimi i marrëveshjes së çertifikimit në ambientet e klientit - një mundësi e paguar

3/ Shërbimi thelbësor i procesit të certifikimit jashtë vendit - një mundësi e paguar

4/ Trajnim në përdorimin e certifikatës

5/ Ndihmë për nënshkrimin e dokumentit (eKRS, CRBR, S24 Portal, Administrata, Biznes, Tenderët Publikë dhe të tjerët) - opsion i pagueshëm shtesë 

Ne do t'ju informojmë për skadimin e certifikatës së kualifikuar 60, 30, 14 dhe 7 ditë para skadimit të saj.

Software falas

ProCertum CardManager - Softueri është krijuar për të menaxhuar profilet në kartën cryptoCertum. Ndërfaqja miqësore lejon që edhe përdoruesit fillestar të gjenerojnë kode PIN për profilet e certifikatave, gjithashtu ju lejon të hiqni vetë certifikatat nga karta, të menaxhoni kodet PIN (ndryshoni ose caktoni një kod PIN),

PIN-i mund të zhbllokohet me kodin PUK dhe softuerin proCertum CardManager. Për të ndryshuar kodin PIN, zgjidhni skedën "Profili i sigurt" në softuerin CardManager dhe shtypni butonin Ndrysho PIN, Për ta bërë këtë, zgjidhni një skedë Profili i sigurt në softuerin proCertum CardManager dhe shtypni butonin PIN i ri,

Kur instaloni manualisht një certifikatë në një kartë - Kodi PUK i fabrikës është i disponueshëm në panelin Certum pasi klikoni në butonin Shfaq PUK. Zbulimi automatik i lexuesve të kartave PCSC të instaluar në sistem,

Mundësia për të gjeneruar një raport që përmban detaje të lexuesve të kartave të instaluara, kartave cryptoCertum dhe certifikatave mbi to duke përdorur mjetin proCertum Diagnostic.

Gjatë procesit të rinovimit, është e mundur që:

 - përtëritjet pa prova të identitetit (ju mund ta bëni këtë proces shpejt në internet pa lënë shtëpinë ose punën tuaj)
 - përtëritjet në formën e një kodi elektronik
 - ndryshimi i periudhës së vlefshmërisë së certifikatës (për 1 vit, për 2 vjet ose për 3 vjet)
 - ndryshimi i një karte fizike kriptografike në një Certifikatë Mobile (pa një kartë fizike - hyrje në përdorimin e shenjës në aplikim)

SHËNIM!

Në fushën e çertifikimit, ne zbatojmë në mënyrë efektive proceset e çertifikimit në Poloni dhe në mbi 100 vende të botës. Ne jemi te specializuar në shërbimet e çertifikimit për shqetësime globale, me theks të veçantë në strukturat e shpërndara.

Mbështetja jonë teknike funksionon vazhdimisht 24/7 (24 orë në ditë, 7 ditë në javë)

Realizimi i kontratës (në territorin e Republikës së Polonisë): Nënshkrimi fizik i kontratës bëhet pas një kontakti personal një herë të inspektorit PPT që zgjat 2-5 minuta në vendin e zgjedhur (vendi i banimit, selia e ndërmarrjes ose ndonjë tjetër). Vendndodhja - çdo vend në Republikën e Polonisë. Marrëveshjet nënshkruhen në një terminal të veçantë paperless dhe kufizohen në paraqitjen elektronike të nënshkrimit të parë dhe prezantimin e kartës së identitetit ose pasaportës të treguar në aplikim. Inspektori i PPT është i përgatitur siç duhet për COVID-1 dhe i siguruar.

Lëshimi i certifikatës: certifikata lëshohet brenda 30 minutash pas nënshkrimit të kontratës në tabletë, nëse kontrata nënshkruhet deri në orën 15.00 pasdite. Dhe kur kontrata nënshkruhet pas orës 15.00:XNUMX pasdite në ditët e punës (ose në fundjavë), certifikata lëshohet ditën tjetër të punës në mëngjes.

Software falas

ProCertum SmartSign - Formatet e mbështetura XAdES, CAdES, PAdES, Llojet e nënshkrimeve të mbështetura - E jashtme, e brendshme, kundërfirma, paralele, QCA e mbështetur -Certum, CenCert, KIR, PWPW-Sigillum, CA e mbështetur - Në përputhje me X.509, TS e mbështetur - Po, mbështetje teknike - Linja telefonike + online (gjatë orarit të punës së linjës telefonike), versionet gjuhësore - PL dhe EN, Softuer i përshtatur me vendimin e Komisionit Evropian në lidhje me formatin e nënshkrimit të referencës - Po.

Oprogramowanie ProCertum SmartSign është një aplikacion për krijimin dhe verifikimin e një nënshkrimi elektronik të sigurt të verifikuar me një certifikatë të vlefshme të kualifikuar. Aplikacioni mundëson menaxhimin e dokumenteve elektronike, nënshkrimin elektronik të tyre dhe verifikimin e nënshkrimeve elektronike dhe certifikatave të çelësit publik të lëshuara nga të gjitha qendrat e certifikimit në Poloni.

Ekziston edhe një modul brenda këtij aplikacioni SimplySign Desktope cila imiton lidhjen e një karte kriptografike fizike dhe lexuesit të kartave me kompjuterin e përdoruesit. Falë kësaj zgjidhjeje, pa kosto shtesë, do të mund të përdorni SimplySign në aplikacione që kërkojnë përdorimin e një karte kriptografike fizike. ProCertum SmartSign është një softuer që është pjesë e një pajisjeje të sigurt për krijimin dhe verifikimin e një nënshkrimi elektronik të sigurt

Përfitimet e përdorimit të një firme elektronike
biznes
teknologji
juridik
Celës
biznes
100%kënaqësi
 • Ju merrni një shërbim unik (nënshkrimi i parë i largët elektronik në treg),
  i cili funksionon në pajisjet mobile
  dhe falë avantazheve të saj do ju ndihmojë
  fitoni një avantazh ndaj konkurrencës.
 • Ju përmirësoni ose optimizoni proceset aktuale të biznesit në kompaninë tuaj
  falë të cilave ju rritni produktivitetin e punonjësve dhe proceseve
 • Fitoni kohë dhe zvogëloni shpenzimet në kompaninë tuaj
 • Ne jemi gjithmonë në dispozicionin tuaj -
  mbështetje thelbësore
  ekspertët
teknologji
100%kënaqësi
 • Mjeti përputhet me standardin CSC
  (Konsorciumi i Nënshkrimit në Re)
  dhe platformat AdobeSign dhe Microsoft
  (nënshkrimi për dokumentet e Zyrës).
 • Shërbimi mund të përdoret me:
  smartphone, tablet
  dhe duke përdorur klasik: PC, laptop.
 • Zgjidhja nuk kërkon lidhje fizike të lexuesit
  dhe kartat për PC ose pajisje celulare.
 • SimplySign mund të integrohet lehtësisht
  me platformat e shkëmbimit të e-dokumenteve
  ose sistemi bankar elektronik
juridik
100%siguri
 • SimplySign është në përputhje me
  Rregullorja e Parlamentit Evropian dhe
  Këshilli i BE-së Nr. 910/2014 i 23 korrikut 2014 (EIDAS).
 • E-nënshkrimi i bërë duke përdorur SimplySign
  ka të njëjtin efekt juridik si një nënshkrim me shkrim.
 • Vetëm disa klikime në smartphone tuaj
  për të nënshkruar të gjitha dokumentet elektronike
 • SimplySign si një nënshkrim elektronik i kualifikuar
  njihet në të gjithë Bashkimin Evropian.
Celës
100%aftësitë
 • Nënshkrimi i dokumenteve duke përdorur pajisje
  celular ose klasik në këtë PC
 • Përfundimi i kontratave të së drejtës civile.
  Nënshkrimi i porosive, porosive, faturave
  dhe dokumente të tjera financiare.
 • Njohja automatike e vlefshmërisë së dokumenteve
  PDF në Adobe Acrobat Reader DC
 • Bashkëpunim me aplikacione të tjera që operojnë në treg

VERSIONI SOFTWARE

Softuer për menaxhimin e certifikatave