Tandha elektronik kanthi kualifikasi


Wilayah aplikasi teken elektronik wis dadi bisnis saben dina ing saindenging jagad.

Internet kanthi signifikan nggawa mitra lan kontraktor,

lan tandha elektronik ngidini sampeyan ngrampungake tugas lan proyek penting tanpa ninggalake kantor.

Iki minangka cara sing bukti kanggo ningkatake operasi perusahaan

FAQ

Warta paling ndhuwur babagan sertifikat

LIST rega

Priksa sepira biaya kit tandha elektronik

tawaran

Priksa penawaran kanggo tetandan elektronik

Solusi kita

SOLUSI KANGGO NENGGALU KABEH SEMUA GAMPUNG PAKSA PAKSA:
  1. Mlebu kabeh dokumen kanthi efek legal saka repotiation
  2. 120 prangko wektu sing cocog (padha karo tanggal tartamtu sing diwartakake)
  3. Kemungkinan nggawe tandha tangan internal ing dokumen PDF kanthi simbol grafis
  4. Validitas pratandha validitas teken ing dokumen PDF (tanpa kudu nginstal piranti lunak tambahan)
  5. Pangenalan otomatis Tandha Certum minangka dipercaya karo piranti lunak Adobe Acrobat
  6. Sertifikasi kualitase: - kanggo ngirim sheet imbangan menyang Daftar Pengadilan Nasional miturut prosedur S24
  7. Sertifikasi kualifikasi: - kanggo registrasi ing ijol-ijolan energi
  8. Sertifikasi sing kualifikasi: - kanggo ngirim Dokumen Pengadaan Tunggal Eropa (EAT, ESPD)
  9. Sertifikasi kualifikasi: - kanggo ngirim e-deklarasi utawa JPK sing dikirim menyang Kantor Pajak
  10. Sertifikat sing kualifikasi: - operasi sesuai karo kabeh layanan utama ing pasar,
  11. Format sing didhukung XAdES, CAdES, PADES
  12. Jinis teken sing didhukung: eksternal, internal, countersignature, sajajar
  13. Dhukungan tandha kanggo file binar (PDF, doc, gif, JPG, tiff, lsp) lan file XML

Usul

Sing perlu kanggo ngetokake sertifikat anyar sing fungsional yaiku:

1/ Starter kit - perlu kanggo nyimpen sertifikat lan dokumen tandha (biaya siji-wektu) ditambah karo kasus

2/ Ngaktifake sertifikat sertifikat - persiapan dokumen sertifikasi, konfirmasi identitas lan ngetokake sertifikat (ragad siji-wektu), pilihan sing kasedhiya:

  - Sertifikat Kualifikasi kanggo 1 taun
  - Sijil Kelayakan 2 taun
  - Sijil Kelayakan 3 taun

Pilihan tambahan:

1/ Instalasi lan konfigurasi sertifikat (pilihan sing disaranake) - instalasi lengkap lan konfigurasi sertifikat sing diterbitake, nyimpen sertifikat ing kertu, latihan nggunakake sertifikat, dhukungan teknis sajrone periode validitas sertifikat - pilihan mbayar

2/ Kinerja kontrak ing papan klien - mlebu persetujuan sertifikasi ing papan klien - pilihan sing dibayar

3/ Layanan penting proses sertifikasi ing luar negeri - pilihan mbayar

4/ Latihan babagan panggunaan sertifikat (gratis nalika tuku instalasi)

5/ Pitulungan kanggo mlebu dokumen (eKRS, CRBR, S24 Portal, Administrasi, Bisnis, Tender umum lan liya-liyane) - pilihan tambahan sing kudu dibayar 

Kita bakal ngandhani sampeyan babagan kadaluwarsa sertifikat 60, 30, 14 lan 7 dina sadurunge kadaluwarsa.

Sajrone proses pembaruan bisa:

 - nganyari maneh tanpa bukti identitas (sampeyan bisa nindakake kanthi cepet kanthi online kanthi online tanpa ninggalake omah utawa kerja sampeyan)
 - nganyari maneh ing kode elektronik
 - owah-owahan ing wektu kesahihan sertifikat sing ditahan (kanggo 1 taun, 2 taun utawa 3 taun)
 - pangowahan kertu kriptografi fisik dadi Certificate Mobile (ora kertu fisik - log nggunakake token ing aplikasi)

CATETAN!

Ing subyek sertifikasi, kita bisa ngetrapake proses sertifikasi ing Polandia lan luwih saka 100 negara ing saindenging jagad. We spesialis ing layanan sertifikasi kanggo perusahaan global kanthi penekanan khusus babagan struktur sing disebar.

Dhukungan teknis kita terus-terusan sajrone sistem 24/7 (24 jam dina, 7 dina seminggu)

Kinerja kontrak (ing wilayah Republik Polandia): Penandatanganan kontrak fisik ditindakake sawise kontak pribadi siji inspektur PPT suwene 2-5 menit ing papan sing dipilih (papan panggonan, kursi perusahaan utawa liyane). Lokasi - lokasi ing Republik Polandia. Perjanjian ditandatangani ing terminal khusus Paperless lan winates kanggo pengiriman elektronik saka teken kaping pisanan lan presentasi kertu identitas utawa paspor sing dituduhake ing aplikasi kasebut. Inspektur PPT wis disiapake kanthi bener kanggo COVID-1 lan aman.

Masalah sertifikat: sertifikat diterbitake sajrone 30 menit sawise mlebu kontrak ing tablet, yen kontrak ditandatangani jam 15.00 sore Lan nalika kontrak ditandatangani sawise jam 15.00:XNUMX sore ing dina kerja (utawa ing akhir minggu), sertifikat kasebut diterbitake nalika dina kerja sabanjure esuk.

Mupangate nggunakake tandha elektronik
Bisnis
teknologi
Legal
Kunci
Bisnis
teknologi
Legal
Kunci
100%marem100%marem100%kepasten100%Kapabilitas
  • Sampeyan entuk layanan unik (e-tandha terpencil pisanan ing pasar),
    sing dianggo ing piranti seluler
    lan matur nuwun kanggo menehi keuntungan bakal mbantu sampeyan
    entuk keuntungan liwat kompetisi.
    Alat kasebut tundhuk karo standar CSC
    (Konsumsi Awan Cloud)
    lan platform AdobeSign lan Microsoft
    (tandha kanggo dokumen Kantor).
    SimpleSign kompatibel karo
    Peraturan Parlemen Eropa lan
    Dewan EU Nomer 910/2014 23 Juli 2014 (eIDAS).
    Dokumen mlebu kanthi nggunakake piranti
    mobile utawa klasik ing PC iki
  • Sampeyan nambah utawa ngoptimalake proses bisnis saiki ing perusahaan sampeyan
    berkat sing nambah produktivitas karyawan lan proses
    Layanan bisa digunakake karo:
    smartphone, tablet
    lan nggunakake kanthi klasik: PC, laptop.
    E-teken sing digawe nggunakake EasySign
    duwe efek sah sing padha karo tandha tangan tulisan.
    Kesimpulan kontrak hukum sipil.
    Pesenan mlebu, pesenan, invoice
    lan dokumen finansial liyane.
  • Entuk wektu lan nyuda biaya ing perusahaan sampeyan
    Solusi kasebut ora mbutuhake sambungan fisik saka maca
    lan kertu kanggo PC utawa piranti seluler.
    Cukup sawetara klik ing smartphone sampeyan
    kanggo mlebu kabeh e-dokumen
    Pangenalan otomatis kesahihan dokumen
    PDF ing Adobe Acrobat Reader DC
  • Kita mesthi kepenak -
    dhukungan substansial
    ahli
    Cukup gampang Integrasi
    kanthi platform pertukaran e-dokumen
    utawa sistem perbankan elektronik
    Sederhana minangka teken elektronik sing cocog
    diakoni ing saindenging Uni Eropa.
    Gotong royong karo aplikasi liyane sing digunakake ing pasar

Ing ngisor iki diwenehi pesawat kanggo tandha elektronik:

* Rega set ora kalebu rega aktifitas sertifikat lan instalasi

VERSI SOFTWARE

Masang driver pembaca kanggo kertu kriptografi